Dezbatere publica la Primaria Medias

Primaria Municipiului Medias organizeaza in data de 3 martie 2015, dezbaterea publica privind „Regulamentul Serviciului de Salubrizare a judetului Sibiu“. Dezbaterea va avea loc in sala de sedinte „Daniel Thellmann“ din cadrul Primariei Medias, incepand cu ora 16.00, iar documentatia supusa dezbaterii poate fi consultata accesand linkul urmator: Regulament Salubrizare

primaria_medias
Mediesenii interesati sunt asteptati sa trimita observatiile si propunerile, cu caracter de recomandare, pana in data de 2 martie, la sediul Centrului de informare pentru Cetateni, sau pe adresa de mail primaria@primariamedias.ro.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Un comentariu


  1. Locuiesc in Ungaria din 2001 avem locuri de munca si rezidenta aici,avem un apart.in vitro care este nelocuit dar noi platim gunoiul ,intelegem ca tr.sa platim impozitul dar de ce si gunoiul?Am intrebat la primarie si au spus ca e hotarare de consiliul local.Ca trebuie sa platim pt.ce-l putin o persoana.Ma intreb de ce?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.