"Deja vu" posibil hit al verii 2009

Deja Vu’ este cea mai noua productie marca Play&Win, piesa incredintata lui Bob Taylor si Anniei, cele doua voci implicate in proiect, care impreuna dau piesei o savoare aparte. Desi nu isi doreste o cariera muzicala, Anni a fost atat de incantata de colaborare, incat nu a ezitat sa participe la inregistrarea acestui single. Piesa care ameninta sa fie hit-ul verii in cluburi, este deja difuzata pe radiouri. Sound-ul ‘Deja Vu’, marca Play&Win, devenit deja inconfundabil, a facut ca piesa sa intre rapid in play-listuri si sa ameninte primele pozitii ale topurilor.‘Deja Vu’ se prevede a fi si un succes international, piata din Rusia, unde piesa deja a fost licentiata, fiind deja cucerita de ritmurile piesei. Polonia este si ea pe lista tarilor in care piesa ‘Deja Vu’ semnata Play&Win, alaturi de vocile lui Bob Taylor si Anni, ameninta sa devina super – hit.
Tom Boxer, cel care a semnat regia videoclipurilor ‘Only’ – Play&Win, Fly Project – ‘K tine’ si ‘Tasha’, este garantia faptului ca acest clip se va bucura cu siguranta de succes, dat fiind ineditul elementelor de decor folosite, dar si a ideii regizorale. Piesa poate fi ascultata in aceasta saptamana in heavy rotation la Radio Ring.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.