Debut discografic Adela Deac Cristea

Medieseanca Adela Deac Cristea va debuta discografic in aceasta primavara. Componenta grupului Motto a inregistrat zilele trecute 14 piese pentru un album cu cantece pentru copii.  

Adela Deac Cristea

Versurile pieselor sunt din 2 carti ale poetului Sorin Poclitaru, „Un (H)umor pentru mintea copiilor” si ” ….jumatate” . Muzica este compusa de Adela  pentru toate cele 14 cantece care vor aparea pe materialul audio, un proiect al Asociatiei FAIR PLay din Gura Humorului.

“Interpretarea este in totalitate a mea, inclusiv vocile secundare si fragmentele cu recitari cu diferite intonatii iar Vasile Mardare se ocupa de aranjamentul muzical” spune Adela. Trei melodii au fost interpretate in  premiera la concertul „Vasile Mardare si prietenii” de la Hanul Greweln. Data de lansare a albumului este programata pentru inceputul lunii martie. 

UPDATE :  Numele albumului este:  „A de la … Anii copilariei”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

14 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.