De vorba cu MACARENII (video)

Zilele trecute m-am revazut cu Cristian Greger si Dodo Mesaros, fostii mei colegi de la Radio Ring, care acum au proiectul MACARENII. Am discutat cu ei despre cum a pornit acest nou proiect al lor si cum au ajuns sa se decida sa faca vlog. Chiar daca pare simplu pentru unii, in spate sunt multe ore de munca si pasiune. Cei doi chiar dau cateva sfaturi utile celor care vor sa inceapa un proiect in social media, in special vlog.

Cristi si Dodo au in plan sa plece intr-o calatorie timp de o luna de zile. Unde si cum, afli chiar de la ei, daca urmaresti interviul realizat la Radio Ring. Am lasat intentionat filmarea mea sa fie alb-negru, ca sa va bucurati de imaginile realizate de MACARENII.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.