De vorba cu actorul Paul Sebastian Popa

Sambata seara, Paul Sebastian Popa a jucat pentru prima data in fata mediesenilor. Tanarul actor, originar din Medias, este proaspat absolvent al Facultatii de Teatru si Televiziune a UBB Cluj-Napoca, clasa Filip Odangiu & Sinko Ferenc.

Paul-Sebastian Popa

Paul a avut pana acum roluri in piese scrise de William Shakespeare, A. P. Cehov, G.B. Shaw, Matei Visniec, iar pe marele ecran a aparut in sapte filme de scurt metraj. Anul trecut, a sustinut un moment artistic in cadrul conferintei „Europenism vs Romanism in era migratorilor”, sustinuta de Dan Puric la Cluj-Napoca.

Cu o doua zile inainte de spectacolul de la Casa Schuller, am discutat cu Paul despre inceputurile carierei sale, cum a decis sa devina actor, despre Mediasul cultural si proiectele pe care le are acum in lucru.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

47 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.