De la 1 iunie sunt noi măsuri de relaxare (video)

Președintele Klaus Iohannis a declarat azi că începând din 1 iunie, românii vor putea petrece timp la terase, dar vor putea merge și la plajă, deși recent pentru deschiderea sezonului estival, era menționată data de 15  iunie. Tot de la 1 iunie, vor putea avea loc spectacole în aer liber, cu mai puțin de 500 de participanți.

Din data de 1 iunie devin posibile spectacolele în aer liber cu un număr de maxim 500 de spectatori, care trebuie aşezaţi pe scaune. Va fi un control strict la intrare iar normele de igienă vor trebui respectate cu sfințenie.

Deplasările în afara localităţii vor fi libere de la 1 iunie.  Românii vor putea ieși din localitățile de domiciliu și vor putea circula fără a mai avea obligația de a deține vreo declarație pe propria răspundere.

Tot de la 1 iunie,  vor fi reluate competiţiile sportive, dar pentru sporturile care se practică afară şi mai puţin sporturi de contact. Competițiile se vor desfăşura fără spectatori.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.