De azi Bazna este centrul lumii şahiste

Marele maestru internaţional, Mihai Şubă a declarat ieri la conferinţa de presă că “ Bazna este de mâine de la ora 16, centrul mondial al şahului, majoritatea iubitorilor acestui sport fiind cu ochii la ceea ce se desfăşoară la acest turneu de categoria XX”.

Azi de la ora 16 au loc primele partide în cadrul Turneul Regilor care se desfăşoară la Bazna. În urma tragerii la sorţi care a avut loc aseară la ora 20 meciurile care se for desfaşura azi sunt: Kamsky Gata – Shirov Alexei ; Radjabov Teimour – Gelfand Boris şi Nisipeanu Liviu-Dieter- Ivanchuk Vassily. Meciurile vor fi transmise în timp real pe www.turneulregilor.ro.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.