De azi avem The PLACE Cafe & Lounge la Medias

The Place Flayer FINAL

Incepand de azi mediesenii sunt asteptati la The PLACE Cafe pe Soseaua Sibiului langa Billa. The PLACE Cafe & Lounge va ofera cea mai buna cafea din oras intru-un ambient colorat de zambete, prieteni si muzica buna. Programul este de duminica pana joi intre orele 08-24 si vineri si sambata de la 08 -04. 

The Place Medias

„Este un proiect de suflet in care am incercat sa cream un ambient cald, colorat de zambete si voie buna, un loc perfect pentru socializare, buna dispozitie si distractie. E locul perfect pentru a savura o cafea cu o istorie de zeci de ani, o clasa superioara a cafelei..si pana la urma cea mai buna cafea din oras” mi-au spus aseara proprietarii la inaugurare .

The Place Medias 1

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

3 comentarii


  1. Asa foarte bine , bine ca nu se mai deschide vreo fabrica la Medias
    Baruri sa avem


  2. ce te fute pe tine grija?nu ai unde lucra?stai in casa si suge-ti ciorapii daca nu vrei cluburi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.