Cursuri de tobe pentru Supereroi

După o zi grea, în care au luptat pentru salvarea de vieți, cadrele medicale sunt invitate de sibianul Andrei Marcovici – percuționistul Filarmonicii de Stat Sibiu să petreacă o oră altfel, în lumea muzicii. “Să bați la tobe are un efect terapeutic și un grad de descărcare a energiilor negative” – așa ne spune Andrei.

În anul 2005, Andrei Marcovici a absolvit Universitatea de Muzică Wuppertal din Germania, fiind și un mare pasionat de muzică contemporană, în formule diferite – atât alături de muzicieni, cât și de artiști vizuali, actori sau dansatori.

Cursurile de percuție au loc în Sala „Henry Selbing” a Filarmonicii de Stat Sibiu, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17 şi 19. Medicii și asistentele din Sibiu se pot înscrie la numărul de telefon 0735566486.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.