Curs de scriere creativa

Asociatia Dianthus organizeaza in data de 9 mai a.c., de la ora 18:30 un curs de scriere creativa. Cursul se adreseaza adultilor pasionati de arta scrisului ( bloggeri, jurnalisti, scriitori si nu numai) si va fi sustinut de prof. Camelia Vlad. Secrete si reguli ale scrierii creative, legatura dintre scris si desen si alte teme vor fi abordate in cadrul aceste intalniri.

Cursul va avea loc intr-un cadru informal la The Friends, strada Petru Rares nr. 1, Medias iar inscrierea se face printr-un email la contact@dianthus-medias.ro cu precizarea urmatoarelor informatii: Nume si prenume, nr. telefon, e-mail sau prin telefon 0744828120, persoana de contact Feri Teglas.  Locuri limitate (10).

Cursul face parte din proiectul „Calendarul Verde” implementat cu sprijinul Romgaz SA si este premergator cursurilor de scriere creativa care vor avea loc in scolile generale din oras.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.