Curăţenie sau amenzi la Copşa Mică

Consiliul local Copşa Mică a emis la ultima şedintă o hotărâre prin care a fost stabilit regimul contravenţilor privind gospodărirea şi păstrarea ordinii şi liniştii publice în localitate. Conform acestei hotărâri locuitorii pot fi amendaţi pentru aruncarea pe străzii a hârtiilor, resturilor de ţigară , cojilor de seminţe, pentru spălarea autovehiculelor pe domeniul public, gătitul hranei pe domeniul public, scuturarea si uscarea covoarelor, presurilor, lenjerie de pat şi paturilor de la balcoanele şi ferestrele blocurilor. Constituie contravenţie şi se amendează şi lăsarea liberă pe domeniul public al animalelor de orice fel sau adăpostirea câinilor în cuşti în jurul blocurilor de locuit. Hotărârea este postată pe pagina de internet a primărie sunt curios câţi locuitori o să o respecte.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Un comentariu


  1. am fost de curand in Copsa Mica si vreau sa spun ca orasul e foarte curat, localnicii chiar incearca sa faca ceva , iar primarul este o persoana deosebita care a avut incredere in el si in oamenii de langa el ca se poate face ceva pentru acest oras.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.