Curatenie in raul Tarnava Mare, etapa 2

Asociatia Dianthus Medias propune in aceasta saptamana continuarea actiunii de curatire a raului Tarnava Mare. Evenimentul se va derula joi de la ora 16.30, intalnirea voluntarilor va avea  loc in parcul din capatul podului auto.

Pentru a termina ce ne-am propus de la inceputul proiectului, si anume sa evacuam deseurile inestetice si poluante din Tarnava Mare pe tronsonul Pod – Pasarela Tarnava, reluam partea care a ramas neigienizata datorita timpului limitat si a numarului ridicat de deseuri din 30 August 2012.

Tinem sa mentionam faptul ca in zonele in care se va realiza ecologizarea, apa nu depaseste o adancime mai mare de 0.5 m, iar participarea se face pe proprie raspundere. Eveniment organizat cu sprijinul ECO-SAL S.A. Medias si Apele Romane. De asemenea evenimentul nu se va desfasura in cazul cresterii importante a debitului apei, vremii nefavorabile si a participarii a mai putin de 20 de voluntari, au anuntat aseara cei de la Dianthus.

Detalii despre prima etapa afli de aici, unde ai fotografii si imagini.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.