Cupa Romaniei – Karate WKC 2016

Federatia Romana de Karate WUKF si CS IPPON Medias invita iubitorii sportului la CUPA ROMANIEI – KARATE WKC 2016. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor din cartier Vitrometan, in perioada 24- 25 septembrie 2016.
Vor fi prezenti peste 500 de sportivi din intreaga tara, tot ce inseamna Word Shotokan Federation din Romania, sportivi care se vor intrece in probe de kata , kumite si kihon individual si echipe. 

cupa karate 2016

„Mediesenii sunt asteptati sa „deguste” taina calmului unui karateka practicant, ori sa traiasca emotia dezlantuirii unei forte controlate in luptele care vor fi arbitrate atent de reprezentantii FRK WKC. Primaria Municipiului Medias este partener al acestui eveniment”, anunta organizatorii competitiei.

Delegatia medieseana numara peste 40 sportivi, care si-au insusit prin practica si sub indrumarea atenta a antrenorilor un palmares impresionant care demonstreaza ca local, Clubul Sportiv Ippon Medias investeste in viitorul sanatos si dezvoltarea armonioasa a tinerilor sportivi, dovada fiind prezentele și mai ales rezultatele din Campionatele Nationale, Europene și Mondiale.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

19 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.