Cum ne respectam Cetatenii de Onoare?

Administratia locala medieseana a acordat azi titlul de ”Cetatean de Onoare” sportivei Andreea Dragoman. Din pacate, acest moment important din viata tinerei sportive a fost tratat cu superficialitate de catre reprezentantii administratiei. Nu au fost respectate anumite norme de protocol, care se cuvin cu ocazia unei astfel de ceremonii. Inaintea de oferirea diplomei, nu a fost citit Laudatio pentru decernarea titlului de ”Cetatean de onoare” si, cu toate ca am atras atentia unor membrii ai administratiei, Primarul nu a purtat esarfa tricolora, conform Legii Administratiei Publice Locale nr.215/2001.

Inregistrarea evenimentului o postez mai jos.

Daca verificati lista Cetatenilor de Onoare de pe site-ul Primariei, o sa descoperiti ca este incompleta. Lipsesc Stefan Ionescu, Mihai Iuga, profesor doctor inginer Nicolae Simescu, arhitect Nicu Moldovan, preot protopop Petru Boeriu, profesor doctor Ioan Raica, Eugen Viorel Pescariu, Ioan Doican, Angela Ionescu si Dinu Banceu. Asa ne respectam Cetatenii de Onoare?

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.