CSU Sibiu isi premiaza maine juniorii!

Clubul Sportiv Universitar  Sibiu a decis sa rasplateasca performantele juniorilor sai, la final de an! Copiii din loturile de Minibaschet, Baby Baschet, U13, U14 si U16, vor primi cadouri, pregatite de Club, cu sprijinul sponsorilor Decathlon si Boromir.

 Vineri, 19 decembrie 2014, ora 18:00, cei aproape 100 de tineri din echipele de juniori, pregatiti de antrenorii Alexandru Kovacs si Sandu Rubint, vor fi prezentati in timpul pauzei meciului echipei din Liga Nationala de Baschet Masculin. Li se vor oferi cadouri pregatite de CSU Sibiu, Decathlon si Boromir si vor fi aplaudati de sutele de suporteri.

 Juniori CSU SIBIU

”Ii felicit pe toti acesti tineri sportivi si pe antrenorii lor, pentru ceea ce fac si pentru rezultatele pe care le-au obtinut pana acum. Sper sa ne faca tot mai mandri de ei! Le doresc mult succes mai departe si sper ca, peste cativa ani, sa avem cat mai multi dintre ei in echipa mare. Atat sportivilor, cat si parintilor lor, le doresc Sarbatori fericite si un An Nou plin de succese!”, a declarat Mircea Vulc, directorul CSU Sibiu.

 Juniorii de la CSU Sibiu au reusit sa faca din joaca performanta, iar pasiunea si devotamentul lor fata de jocul de baschet le-au adus si rezultate. Lotul de minibaschet al CSU Sibiu s-a clasat pe locul 6, la turneul din vara, acolo unde au participat 100 de echipe, din intreaga tara. In plus, loturile CSU Sibiu U13, U14 si U16  au reusit calificarea in semifinale, in grupele  A valorice, ceea ce inseamna ca si-au asigurat un loc de cinste, in primele 16 echipe din tara.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.