CSU Atlassib Sibiu joaca in Cupa Romaniei cu BC Mures Targu Mures

In urma tragerii la sorti, care a avut loc ieri la sediul Federatiei Romane de Baschet, s-a stabilit ca CSU Atlassib Sibiu joaca in Final Four-ul Cupei Romaniei cu echipa din Mures. Meciul urmeaza a avea loc pe 2 aprilie 2015, la Pitesti.

 CSU SIBIU

In urma licitatiei privind desemnarea organizatorului Final Four-ului Cupei Romaniei, la care a participat atat CSU Sibiu, cat si BCM U Pitesti, s-a stabilit Pitestiul drept locatie pentru disputarea partidelor. Semifinalele Final 4 Cupa Romaniei urmeaza sa se dispute pe 2 aprilie 2015, dupa cum urmeaza :

CSU Atlassib Sibiu- BC Mures Targu Mures

BCM U Pitesti – BC Timisoara sau Asesoft Ploiesti.

Pe 3 aprilie castigatoarele vor juca finala, iar invinsele vor juca pentru locul trei. CSU Atlassib Sibiu s-a caificat in Final Four-ul Cupei Romaniei, dupa ce a eliminat pe CSM Oradea si pe Energia Targu Jiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.