CSM Mediaş la returul Campionatelor Naționale de tenis de masă

În perioada 12-14 februarie a.c., se va disputa returul Campionatelor Naționale de tenis de masă pe echipe la seniori.

Echipa masculină a Clubului Sportiv Municipal Mediaş se va duela la Bistrița pentru unul din cele patru locuri care asigură calificarea la barajul de promovare în Superligă. În turul campionatului, băieții pregătiți de Dan Daniel au avut un parcurs perfect, terminând pe prima poziție a clasamentului, cu 7 victorii din tot atâtea partide disputate. Aceștia se vor duela cu CSA Steaua II, CS Politehnica Cluj-Napoca, CS Voința Câmpulung II, CSM Focșani, CSTA București, CS Tenis Club Dej și ACCT București II.

Clubul nostru va fi reprezentat de: Dan Daniel, Birlan Laurentiu, Mircea Alexandru, Cindea Cristian , Pinzar Andrei.

Echipa feminină va participa la turneul de la Moinești, din cadrul Diviziei B. Baltag Denisa, Moga Madalina, Hila Beatrice, Moca Mara și Herciu Gabriela vor lupta pentru primele 4 poziții ale clasamentului, locuri ce asigură calificarea la barajul de promovare. În tur, acestea s-au clasat pe poziția secundă a clasamentului. Barajul pentru promovare se va disputa în luna aprilie a acestui an.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.