Cristian Pustai: Este aberant sa mai infiintezi un club sportiv la Medias

Antrenorul Cristian Pustai a declarat, in cursul zilei de azi, ca i se pare aberant sa se mai infiinteze un club sportiv la Medias. Maine, Consiliul Local Medias va dezbate propunerea Primariei de a infiinta Clubul Sportiv Municipal Medias.

„Eu zic ca in orasul nostru, unde si asa se intampla putine lucruri, sa mai infiintezi un club sportiv mi se pare o idee aberanta. Eu as vedea alternativa privata ca o solutie la situatia in care se afla tara. As vedea un liceu privat foarte bun in Medias, as vedea un spital privat, un club privat sprijinit de toti agentii economici care mai sunt prin Medias, deci o alternativa privata. Dar un club patronat de primarie, cand tu ai Clubul Sportiv Gaz Metan in Liga I si care ar fi meritat in acest an un sprijin, ai Scoala Sportiva… Poate va fi un club cu sectii noi, ar fi de laudat sa vedem volei feminin… Eu ma duc la Blaj, pentru ca fetei mele ii place voleiul, ma duc cu ea la Blaj, dar nu pot sa o dau la Blaj, pentru ca nu am posibilitati sa o duc la antrenament, poate chiar si handbal, dar toate la nivel de copii si juniori. Si exista si o echipa de fotbal a primariei prin Liga a 5-a.

E greu, pentru ca vrem sa fim mondeni, sa intram si noi in povesti din astea, sa distrugem o echipa, sa construim alta. Nu stiu cata potenta are orasul nostru pentru a sustine asa ceva. Deocamdata, la fotbal, ai o echipa in Liga I si clubul acesta are o vechime, probabil ca tentative de cluburi au mai fost de-a lungul anilor, dar Clubul Gaz Metan a fost infiintat in 1947. Nu putem darama lucruri cladite in timp! In fine, poate nici nu se doreste asta, sa il vedem deocamdata infiintat. Probabil a fost un punct in campania electorala si acum trebuie sa se tina de program, eu asa ma gandesc! Sau, daca nu a fost, o fi aparut pe parcurs, ca necesitate pentru medieseni”, a spus Cristian Pustai.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.