Cornel Fugaciu are un nou volum de poeme haiku

Cornel Fugaciu are un nou volum de poeme haiku. Volumul se intituleaza “Vioara din inima mea: Lumina” si a fost editat la Editura Samuel din Medias.

Cornel mi-a spus ca aceasta carte are 77 de pagini si contine un numar de 258 de poeme haiku. Coperta si ilustratiile au fost realizate de Radu – Ciprian Fugaciu.

Este al doilea volum de poeme haiku realizate de Cornel, si a treia carte de autor. Primul volum de haiku-uri „Clepsidra cu lumini” a fost lansat in data de 17 noiembrie 2011 la Biblioteca Municipala Medias „St.L.Roth”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. FELICITÅRI Cornel, ai rămas acelaşi minunat Om pe care l-am cunoscut din tinereţe,plin de inteligenţă, sigur pe el,plin de har,frumos şi sensibil.
    Îţi multumesc pentru efortul tău de a-mi traduce vol.meu de poezii,,Prin singurătatea gândului” impecabil tradus în franceză. FELICITÅRI pentru vol.tău de poezii,,Vioara din inima mea:Lumina, abia aştept să-l citesc. Sper să putem face lansarea la Paris când condiţiile ne permit. Îmbråtişåri ❤

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.