Copsa Mica, mentiune la concursul „Prietenii Pompierilor”

Azi dimineata inceput faza judeteana a Concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi “Prietenii Pompierilor”, organizat de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu (ISU), cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean.

 Concurs Prietenii Pompierilor 16.05.2014

Din Copsa Mica a participat la concurs un echipaj al Scolii Gimnaziale Copsa Mica, care a si obtinut o mentiune, intr-o competitie foarte stransa.

Au participat 12 de echipe din tot judetul care s-au luptat pentru urcarea pe podium si care si-au demonstrat cunostintele in o proba teoretica si doua practice, respectiv „Pista cu obstacole” si “Stafeta de 400 de metri cu obstacole”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.