Copsa Mica: In memoriam Kis Tibor

Luni 28 august 2017, a avut loc un eveniment deosebit in orasul Copsa Mica. Caminul cultural din vatra veche a orasului a preluat numele consilierului local Kis Tibor, decedat anul trecut in luna iunie. Domnul consilier Kis Tibor a avut o activitate de 20 de ani ca si consilier local al orasului Copsa Mica in perioada 1996 – 2016, a fost un promotor si pastrator al traditiilor comunitatii maghiare, a promovat un cod de conduita al consilierului local copsean si a fost consilierul local care a cerut ca toate sedintele de consiliu sa inceapa cu intonarea imnului national.

Consiliul Local Copsa Mica a adoptat la cererea primarului, in memoriam,  hotararea de denumire a Caminului Cultural din vatra veche a orasului, la un an de la trecerea in nefiinta a colegului lor, iar alaturi de familie, prieteni si fosti colegi de lucru au adus inca un omagiu celui care va ramane vesnic in amintirea orasului.

La inaugurare au fost prezentate un set de poze, in caleidoscop, din activitatea si viata consilierului, au fost rostite alocutiuni de catre familie, invitati, prieteni si oficialitati ale orasului, care si-au amintit cu drag si admiratie de Kis Tibor – consilier, coleg, prieten si membru de familie.

Copsenii si autoritatile locale au hotarat ca Tibor sa ramana viu in amintirea contemporanilor si a generatiilor viitoare: ca un model de urmat, ca un promotor al bunelor relatii interetnice, ca un om care s-a daruit semenilor si orasului Copsa Mica.  

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.