Copsa Mica: Evenimentul “Scoala si Comunitatea”

Peste 70 de persoane au participat ieri la Evenimentul “Scoala si Comunitatea”, in localitatea Copsa Mica. Evenimentul, desfasurat sub egida aniversarii a 150 de ani de invatamant copsean, a cuprins o vizita la toate unitatile de invatamant din oras, de la Gradinita pana la Liceu, de catre invitati, parinti si bunici.

Peste tot, invitatii au fost primiti de gazde cu mici suveniruri, cantece, pliante si prezentari ale activitatilor pe care le desfasoara in unitatile lor de invatamant. La Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” Copsa Mica, punctul final al vizitei, participantii au concluzionat ca intre institutiile de invatamant din oras, autoritati si parinti, exista o buna colaborare, menita sa asigure nivelul de educatie prin care scolarii din oras si comunele invecinate sa poata accede la nivelurile superioare de invatamant sau pe piata muncii, la acelasi nivel de competitivitate cu elevii din Medias, Sibiu, Blaj, etc.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.