Copsa Mica: Eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri

Primaria orasului Copsa Mica are onoarea de a va invita azi, 15 octombrie 2018, de la ora 12:00 la un eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri.

Evenimentul va debuta cu dezvelirea efigiei Majestatilor Sale Regale Ferdinand si Maria, in gara din Copsa Mica, vor fi depuneri de coroane si flori la statuia MSR Mihai I al Romaniei, iar in incinta Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” oficialii prezenti vor planta 10 stejari, simbolizand 10 provincii istorice romanesti. Evenimentul se va incheia cu seminarul avand ca tema „Importanta orasului Copsa Mica in noua Romanie Mare”, sustinut de istoricul Razvan C. Pop, viceprimar al municipiului Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.