Copsa Mica: Eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri

Primaria orasului Copsa Mica are onoarea de a va invita azi, 15 octombrie 2018, de la ora 12:00 la un eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri.

Evenimentul va debuta cu dezvelirea efigiei Majestatilor Sale Regale Ferdinand si Maria, in gara din Copsa Mica, vor fi depuneri de coroane si flori la statuia MSR Mihai I al Romaniei, iar in incinta Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” oficialii prezenti vor planta 10 stejari, simbolizand 10 provincii istorice romanesti. Evenimentul se va incheia cu seminarul avand ca tema „Importanta orasului Copsa Mica in noua Romanie Mare”, sustinut de istoricul Razvan C. Pop, viceprimar al municipiului Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.