Copsa Mica: Consultanta pentru accesarea de fonduri

Vineri, 12 mai 2017, ora 10.00, la sediul Primariei Orasului Copsa Mica, a avut loc prima sesiune de informare a programelor de finantare pentru microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii.

Cu aceasta ocazie a fost invitat un consultant, specialist in finantari din fonduri europene si guvernamentale, care a prezentat toate programele active la momentul actual pentru perioada anilor 2017-2020. De asemenea, au fost prezentate etapele necesare accesarii unei finantari nerambursabile de catre eventuali beneficiari (agenti economici si viitori intreprinzatori).

Au participat la seminar societati comerciale, persoane fizice autorizate si persoane interesate in accesarea de fonduri, din orasul Copsa Mica. Aceasta a fost prima sesiune dintr-o serie de intalniri cu acest scop, pentru a stimula interesul eventualilor beneficiari in dezvoltarea afacerilor existente sau a celor viitoare.

Cei interesati vor putea beneficia de consultanta specializata pentru realizarea cererilor de finantare si ulterior consultanta pentru implementarea proiectului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.