Copacul cu numarul 1.000.000 plantat de Printul Charles

HRH-1

Alteta Sa Regala Printul de Wales a plantat copacul cu numarul 1 milion din cadrul programului Plant for the Planet, realizat de fundatia Mihai Eminescu Trust (MET) in parteneriat cu ACCOR Hotels

Vineri, 31 Mai 2013, pe dealurile din imprejurimile localitatilor Archita (jud. Mures) si Roades (jud. Brasov), patronul spiritual al fundatiei Mihai Eminescu Trust, ASR Printul de Wales, alaturi de Caroline Fernolend, vicepresedinte MET, a plantat copacul cu numarul 1 milion din cadrul actiunilor de plantare ale fundatiei. Plantarile fac parte din programul Plant for the Planet, implementat de catre ACCOR Hotels, actualmente in 21 de tari din intreaga lume.

HRH-2

In Romania proiectul este realizat in parteneriat cu fundatia Mihai Eminescu Trust sub denumirea O padure pentru fiecare scoala. Acest proiect are ca scop reimpadurirea zonelor degradate, calamitate sau defrisate din Transilvania si cresterea gradului de constientizare a importantei padurilor si a protejarii mediului inconjurator in randul tinerilor. 4.500 de elevi romani si profesorii acestora sunt implicati timp de 4 ani in acest parteneriat, alaturi de ocoale silvice, autoritati silvice regionale, composesorate si primariile din zonele in care se desfasoara plantarile. MET si ACCOR vor continua acest program si in anii urmatori .

HRH-3

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

2 comentarii


  1. Nu cred ca a numarat toti copacii, chiar daca au fost numarati nu cred ca printul Charles a plantat 1.000.000. Imi place cand vad astfel de stiri, sunt interesante si te duce gandul sa mergi in gradina sa stropesti legumele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.