Continental 1 castigatori la Cursa Sponsorilor

Cea mai inalta treapta a podiumului de la Cursa Sponsorilor a fost ocupata de echipa Continental 1, care a castigat, in urma unei batalii stranse, la  diferenta de doar 12 secunde in fata ocupantei locului II, echipa Takata 1. Locul III a fost castigat de echipele Polisano 2 si Continental 2. Conform regulamentului cursei, timpul echipei a fost timpul inregistrat de cel de-al cincilea ciclist al echipei ajuns la linia de sosire.

 

La cursa de sambata au participat 180 de ciclisti care au decis sa participe in batalia se a urca pe podiumul Cursei Sponsorilor, traditionala deschidere a Turului Ciclist al Sibiului, in care concureaza reprezentantii companiilor ce sprijina financiar organizarea celei mai importante competitii cicliste din Transilvania.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.