Conferinta sustinuta de preot lector doctor Emanuel Pavel Tavala

Preot Lector Universitar Doctor Emanuel Pavel Tavala va sustine conferinta cu tema ”Cultura marturisirii si marturisirea prin cultura”, duminica, 29 octombrie, la ora 15, in cadrul Zilelor Culturii Ortodoxe de la Medias.

Emanuel Pavel Tavala este licentiat in Drept si Teologie Pastorala, cu un master in Teologie si Doctor al Facultatii de Teologie ”Andrei Saguna” din Sibiu, disciplina ”Istoria Bisericii Ortodoxe Romane” si ”Drept canonic”. Este doctorand al Universitatii din Berna (Elvetia), disciplina ”Drept canonic si religios”. Din octombrie 2014 este Lector universitar titular la Facultatea de Drept a Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu, departamentul de Drept Public, iar din 2015, Consilier Cultural al Mitropoliei Ardealului.

Protopopiatul Ortodox Roman Medias si Asociatia Culturala ”Mediasul nostru”, in parteneriat cu Primaria Municipiului Medias organizeaza, in zilele de 28-29 octombrie 2017, Zilele Culturii Ortodoxe. Evenimentul, numit initial Festivalul Culturii Ortodoxe, la prima sa editie, din 2016, se va desfasura, incepand din acest an, sub titulatura de ”Zilele Culturii Ortodoxe”, bucurandu-se, si de aceasta data, de binecuvantarea Mitropolitului Ardealului, IPS Dr. Laurentiu Streza.

Sponsori : SC Konsta Splendid si Restaurantul “La Turn”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.