Conferinta sustinuta azi de dr. Ladislau Rosenberg

Dr. Ladislau Rosenberg ii invita azi pe medieseni la conferinta “Terapia „Rose” in prevenirea si tratarea bolilor”. Evenimentul va avea loc de la orele 17:00, la Scoala sanitara postliceala dr.Balin Alexandru din Medias.

Ladislau Rosenberg

„Terapia “Rose”, are la baza cei aproape 40 de ani pe care i-am consacrat studiului , cercetarii si practicii din domeniul diverselor metode ale medicinii complementare si alternative. Am abordat in special domenii de mare importanţa, ca: fitoterapia, aromaterapia, apiterapia, homeopatia, dietoterapia, terapiile manuale, care mi-au permis dezvoltarea unui model de terapie naturista proprie si o viziune specifica asupra starii de sanatate si boala” spune dr. Rosenberg.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.