Conferinta si lansare de carte Gáspár György

Gáspár György, unul dintre cei mai indragiti si apreciati psihoterapeuti relationali din Romania, va sustine in data de 26 noiembrie a.c., de la ora 10:00, la Biblioteca Astra din Sibiu, primul eveniment de parenting si dezvoltare personala pentru sibieni.

Gaspar-Gyorgy

Evenimentul este organizat de medieseanca Andreea Marian. Conferinta “Copilul invizibil” se bazeaza pe cele mai recente descoperiri stiintifice din domeniul psihologiei copilului si a familiei, si pe experienta psihoterapeutica, de peste zece ani, a lui Gáspár si va fi urmata de lansarea cartii “Copilul invizibil” – volumul de debut al lui Gáspár György, aparut in 2016.

Un interviu cu Gáspár György poti vedea mai jos. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

7 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.