Conferinta „Puterea cuvantului” (video)

Puterea_Cuvantului

Festivalul “25 de ore de teatru non-stop” a avut onoarea si bucuria de a gazdui o intalnire cu doua dintre cele mai puternice si influente personalitati ale Sibiului, si nu numai. Pentru cei care nu au avut posibilitatea sa participe la eveniment, poste mai jos inregistrarea.


 

Constantin Chiriac nu este doar actor, profesor și manager. Este inventatorul Festivalului International de teatru de la Sibiu, al treilea festival ca marime din Europa dupa Edinburgh si Avignon. Prin acest festival, Constantin Chiriac a reusit sa schimbe configuratia orasului. E cunoscut faptul ca domnia sa este unul dintre cei mai mari cunoscatori si recitatori de poezie din spatiul autohton.

Parintele Constantin Necula este profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxa „Andrei Șaguna” Sibiu si unul dintre cei mai indragiți conferențiari, fiind recunoscut pentru forta discursului sau. Ca autor al cartii „Provocarile strazii – mic catehism vorbit”, isi manifesta interesul pentru manifestarile din spatiul public si grija pentru „omul de maidan”, fiind mereu prezent pe teren, intre tinerii generatiei sale si cei mai tineri chiar, în scoli si licee, intre alcoolici ori teribilisti postmodernisti.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.