Concursul judetean de dezbateri academice „Cupa Mediensis”

Colegiul Mediensis

Colegiul Tehnic Mediensis, din Medias organizeaza in data de 18 aprilie  a.c., concursul judetean de dezbateri academice „Cupa Mediensis” (in formatul World Schools). Concursul este inscris in Calendarul Activitatilor Extracuricculare Judetene si este adresat elevilor de liceu din judetul Sibiu, clasele a IX-a si a X-a, de nivel incepator, adica elevi care sa nu fi participat, pana acum, la mai mult de doua competitii de dezbateri.

La editia din acest an participa 8 echipe de la Colegiul Tehnic Mediensis, Liceul Teoretic „Axente Sever” si Scoala Nationala de Gaz. Toate din Medias.

Scopul concursului este acela de a familiariza elevii si profesorii cu acest gen de educatie non-formala si, fiind asezat cu putin timp inainte de Concursul National „Tinerii Dezbat”, intentioneaza a fi o oportunitate de pregatire pentru echipele din scolile calificate si participante la faza regionala a acestei competitii.

Rundele preliminare ale competitiei si runda semifinala vor avea loc la Biblioteca Municipala „St. L. Roth”, incepand cu ora 9.00. Finala Cupei Mediensis la dezbateri academice va fi gazduita, in aceasi zi, la Casa Gazelor Naturale Medias incepand cu ora 14.45.

Parteneri logistici in aceasta actiune, unica la nivelul judetului Sibiu, ne sunt  Enotech SRL,  Clubul ROTARACT Medias, Directia de Cultura, Arta, Sport si Tineret a Primariei Medias, Biblioteca Municipala „St. L. Roth” si Casa Gazelor Naturale Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

15 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.