Concursul judetean de debate Cupa Mediensis

Asociatia Rotaract Club Medias, in cadrul proiectului sau ”Medias Debate Club”, impreuna cu Colegiul Tehnic „Mediensis”, organizeaza in zilele de 28 si 29 octombrie 2017, editia a VI-a a Concursului judetean de dezbateri academice „Cupa Mediensis”.

Concursul figureaza si in Calendarul Judetean al Activitatilor Educative al ISJ Sibiu si se realizeaza cu sprijinul financiar esential al Consiliului Local Medias (cofinantator), prin Directia de Cultura, Sport, Turism si Tineret din cadrul Primariei Medias.

In data de 28 octombrie vor avea loc rundele preliminare ale competitiei, cu incepere de la ora 10, iar in data de 29 octombrie, incepand cu ora 9.00, vor avea loc rundele semifinale si finala competitiei. Organizatorii estimeaza ca festivitatea de premiere se va desfasura cu incepere de la ora 11:45.

Pentru ca dezbaterile academice sunt un sport deschis, informam publicul mediesean ca este asteptat la Casa gazelor Naturale, in data de 29 octombrie, pentru a viziona meciuri semifinale de calitate, respectiv marea finala.

Desi este un concurs judetean, ne bucuram si in aceasta toamna de o participare extrajudeteana. Colegiul National Pedagogic „Stefan Odobleja” din Turnu-Severin ne face onoarea de a ne fi oaspete printr-o echipa de debate. Celelalte echipe provin de la Colegiul National Pedagogic „Andrei Saguna” si Colegiul National „Gheorghe Lazar”, ambele din Sibiu, respectiv Liceul Teoretic „Axente Sever”, Scoala Nationala de Gaz si Colegiul Tehnic „Mediensis” din Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.