Concursul „Cunosti Mediasul?”

Maine de la ora 13: 30 se va desfasura concursul Cunosti Mediasul?. Plecarea se va face din curtea Scolii Hermann Oberth. Concursul  Cunosti Mediasul? este dedicat aniversarii a 100 de ani de la inaugurarea cladirii Liceului Stephan Ludwig Roth. El este inclus ca proba in concursul „Vivat Academia”, care se va desfasura in cadrul programului „Scoala altfel”.

Concursul este organizat de catre Forumul Democrat al Germanilor din Romania – Organizatia Teritoriala Medias si Centrul de Informare Turistica din cadrul Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias, in colaborare cu Asociatia Vivat Academia, Liceul Stephan Ludwig Roth Medias si Scoala cu clasele I-VIII  Hermann Oberth Medias.

Concursul se adreseaza elevilor din invatamantul preuniversitar, de la Scoala cu clasele I-VIII ,,Hermann Oberth” si de la Liceul Teoretic ,,Stephan Ludwig Roth” din Medias, cu aptitudini, inclinatii, interese deosebite pentru monumentele si istoria locala.

Durata concursului va fi de 2 ore. Participantii vor primi o minibrosura si vor rezolva cerintele formulate in ea. Ei sunt obligati sa treaca personal pe la trei puncte de control: Turnul Forkesch, Turnul Pietrarilor (Steingässer) si Muzeul Municipal. Acolo vor fi inregistrati pe baza prezentarii buletinului de identitate sau a carnetului de elev (cu fotografie, vizat si stampilat). Participantii care nu vor trece pe la punctele de control mentionate vor fi eliminati din concurs. Elevii care se prezinta la concurs dupa inceperea acestuia sau cei care depasesc ora de predare a brosurilor se considera eliminati.

 


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.