Concurs : Photo ghicitoare

Am un nou concurs pentru voi. Daca la inceputul saptamanii v-am rugat sa-mi spuneti,  de ce ati vrut sa mergeti la concertul lui Mike Godoroja, acum trebuie sa-mi scrieti un comment, in care sa-mi numiti  locatia unde a fost realizata fotografia de mai jos.

Astept raspunsurile voastre pana duminica iar premiul oferit o sa fie unul foarte relaxant, atat va pot spune deocamdata si castigatorul o sa fie tras la sorti. Succes!

 


Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

15 comentarii


 1. Pai simplu. Ferma BinderBubi. Sau mai exact: Sura BinderBubi 🙂 Deci ce castig?


 2. Sura de la BinderBusbi 😀


 3. Ferma din Binder Bubi ! 🙂


 4. Sura BinderBubi! 😀


 5. Bre, inca ramane excursia DreamTeamRO.net acolo de referinta in istoria gastii 😀 Pfoai, ce pofta mi-ai facut sa mai ajung acolo… Poate la Cupa Bloggerilor 😀


 6. sura binderbubi


 7. Binder Bubi sigur… pe dealurile astea am copilarit [:)]


 8. blogu care apare la numele meu la comentariu precedent, e de pe vremea cand eram portughez 🙂


 9. Ati gresit toti !!! E ferma din Binder Bubi :))


 10. Este vorba de ferma Binder Bubi de langa hotel Binder Bubi :)..undeva sus pe deal


 11. sura asta o poti vedea doar la ferma din binder bubi.nu mai locuiesc in medias de aprox 15 ani,insa anul trecut am avut ocazia de a vizita acea zona.e un loc absolut superb.doamne cat mai alergam pe dealurile alea, si uite acum ce transformare.bravo investitorilor si initiatorilor.


 12. sura de la binder bubi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.