Concurs pe blogul Bear Grylls Romania

Amatorii de concursuri avand ca tema tehnici esentiale de supravietuire au de ieri un nou concurs pe blog-ul oficial Bear Grylls Romania. Medieseanul Catalin Vasilescu cel care este proprietarul blogului  mi-a trimis vestea,  nominalizand si sponsorul concursului iar eu va urez succes.


„Concursul la care am adunat mai multe intamplari interesante a luat sfarsit iar castigatorul este mediesanul Tibi Rus,membru al asociatiei Dianthus Medias. Acum vreau sa vad care ti s-a parut cel mai interesant episod din „Tehnici esentiale de supravietuire”. Noul sponsor modamilitara.ro va oferi diverse premii.Concursul va incepe marti si va dura 10 zile.Trimite-mi pe catalin7mar@yahoo.com parerea ta despre cel mai interesant episod din „Tehnici esentiale de supravietie” si argumentez-o”.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.