Concurs national ISU la Sibiu

Faza nationala a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta se desfasoara la Sibiu, in perioada 26 — 28 august 2014.

Deschiderea festiva a competitiei va avea loc miercuri, incepand cu ora 09:00, la Baza Sportiva ‘Pompierul’ din Sibiu, situat pe strada Maramuresului. La concurs vor participa Serviciile Profesioniste pentru Situatii de Urgenta din urmatoarele judete: Bacau, Bihor, Botosani, Bucuresti, Calarasi, Iasi, Ialomita, Mehedinti, Neamt, Sibiu, Suceava si Tulcea, calificate la faza nationala.

Masini de pompieri

Lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ‘Cpt. Dumitru Croitoru’ al judetului Sibiu este format din: sef lot — lt. col. Isaila Claudiu Ioan, antrenor lot — plt. adj. sef Matenciuc Dorin, concurenti — Plt. maj. Calutiu Ioan, Plt. maj. Severin Serban, Plt. Dragulescu Sergiu, Plt. Tat Ovidiu, Plt. Popescu Valentin, Plt. Calutiu Lucian, Plt. Dobrin Marius, Plt. Radu Virgil, Plt. Istrate Sorin, Plt. Gorcea Alexandru, Sg. Maj. Oprea Gabriel si Sg. Maj. Gutu Marian.

Prin desfasurarea acestor concursuri profesionale se urmareste atingerea unor obiective cum ar fi: dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor si a deprinderilor specifice, necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta; evaluarea nivelului de pregatire a capacitatii de interventie a Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta; popularizarea in randul cetatenilor a unor aspecte din activitatea desfasurata de Serviciile Profesioniste pentru Situatii de Urgenta.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.