Concurs la Beargryllsromania

Inainte de lansarea DVD-urilor „Tehnici esentiale de supravietuire” , medieseanul Catalin Vasilescu a decis sa faca un concurs pe beargryllsromania.wordpress.com. Premiile sunt oferite de mai multe magazine de echipament montan:Echipmontset amnar Scout, Kaki un cutit Boker, Mountainbear un bidon Camelbak Better si o busola, Mormota un cremene Scout.


Concursul va incepe maine si zilnic, in jurul orei 20:00, Catalin va pune o intrebare legata de Bear Grylls sau de emisiunea „Tehnici esentiale de supravietuire” cu sau fara variante ajutatoare. Persoana care va raspunde corect si rapid la intrebari timp de 3 zile consecutiv va castiga unul dintre premii.
O persoana poate castiga doar un premiu. Dupa lansarea DVD-urilor „Tehnici esentiale de supravietuire”  care va avea loc in luna februarie , medieseanul  va face alt concurs oferind DVD-uri ca premii.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.