Concurs: Castiga un album cu Stefania Iacob

In avanpremiera concertului “Balade Rock EMO” cu Stefania Iacob te provoc din nou la un concurs. Premiul concursului consta intr-un exemplar cu autograf al albumului “Vindecarea de frig”.

“Albumul “Vindecarea de frig” marcheaza implinirea celor 20 de ani ai mei de viata si este cel mai recent album al meu. Contine 12 piese dintre care 10 imi apartin , scrise pe versurile lui Sorin Poclitaru, iar 2 din ele sunt colaborari cu Gabriela Gradinariu , adica doua duete care reprezinta o provocare pentru mine de a imbina muzica folk care ma reprezinta cu muzica usoara cantata de Gabriela.

 Un proiect al asociatiei culturale FAIR PLAY si “viitor de 7 stele”, “Vindecarea de frig” reprezinta o incununare a lucrurilor pe care le-am adunat atât pe plan artistic , cât si ca om, pana la 20 de ani si o promisiune ca voi respecta traditia de a aduce, din doi in doi ani, de ziua mea , un nou material discografic “, spune Stefania.

Daca vrei sa participi la concurs trebuie sa-mi spui din ce oras este Stefania Iacob. Astept raspunsurile pana in data de 29 mai a.c., iar a doua zi voi anunta cei doi castigatori.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu


  1. Botosani 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.