Concurs: Castiga o invitatie dubla la premiera filmului ”Octav”

Duminica, 8 octombrie a.c., va avea loc la Sibiu, premierea filmului OCTAV. Impreuna cu organizatorii evenimentului, ofer ocazia unor cinefili sa participe gratis la acest eveniment. Am la dispozitie doua invitatii duble la premiera filmului. Spectatorii sibieni vor avea, astfel, ocazia sa vizioneze filmul in compania lui Marcel Iures, actorul principal din „Octav”, Alessia Tofan, personajul feminin pricipal, Eric Aradits (care il joaca pe „Octav” in copilarie) si a regizorului Serge Ioan Celebidachi, care este si co-scenaristul acestui film.

Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa-mi raspunda corect la urmatoarea intrebare: cum se numeste actorul care interpreteaza rolul principal in filmul OCTAV? Astept raspunsurile voastre pana vineri, 6 octombrie a.c., iar cei doi castigatori o sa fie anuntat sambata dimineata.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. Rolul principal este interpretat de MARELE Marcel Iures…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.