Concurs: Castiga o invitatie dubla la concertul Nimic Intamplator

Anul 2015 este “anul concursurilor” la Medias News Blog. De la inceputul anului si pana acum am avut 24 de concursuri, si azi continuam cu o noua provocare. De aceasta data am placerea sa va ofer o invitatie dubla la concertul sustinut de proiectul “Nimic Intamplator”, la Joben Club and Lounge, in data de 5 iunie a.c.  

Nimic intamplator Joben Medias

Pentru a participa la concurs trebuie sa-mi raspunzi corect la urmatoarea intrebare: in ce formatii au mai cantat baietii din Nimic Intamplator? Astept raspunsurile pana in data de 4 iunie a.c., si in ziua concertului voi anunta numele celor doi castigatori. Succes si rock on!

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.