Concurs: Broder-IA Medias

In aceasta saptamana, te provoc la un nou concurs. Premiul este o paturica brodata cu numele copilului si un personaj Disney la alegere, oferit de Broder-IA Medias.

In Medias, pe str I. G. Duca nr 27, s-a deschis un nou atelier de broderie computerizata, care vine atat in intampinarea firmelor care doresc sa aiba logo-ul brodat pe tricouri, prosoape, fete de masa etc., cat si a celor care vor cadouri personalizate pentru cei dragi (trusouri de botez, tricouri, pernute, servetele de masa, plasute etc).

Trusourile de botez si costumasele pentru micii crestini le puteti cumpara tot de aici. Suntem incantati sa va oferim un nou concept de perna, cu husa detasabila de bumbac, care are in compozitie 100 grame de lavanda, planta binecunoscuta pentru proprietatile ei de relaxare si calmare.

Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa-mi raspunda corect la urmatoarea intrebare: unde se afla atelierul de broderie Broder-IA Medias? Astept raspunsurile voastre ca si comment la articol pana in data de 24 mai a.c..

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

4 comentarii


  1. I. G. Duca, nr 27, Medias


  2. Atelierul de broderie Broder-IA se afla in loc.Medias pe strada strada I.G.Duca nr.27.


  3. I gh duca nr 27

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.