Concerte estivale de orga la Sibiu

In Biserica Evanghelica din Sibiu se reiau concertele estivale de orga. Stagiunea 2010 debuteaza  maine de la ora 18:00 cu un concert sustinut de Florian Pagitsch din Klagenfurt (Austria), oras infratit cu Sibiu.

In fiecare miercuri, la marea orga Sauer din incinta bisericii vor concerta organisti renumiti din tara si din strainatate. In plus, in fiecare duminica a lunii iulie, la orele 22:00, va avea loc un concert nocturn de orga cu videoproiectii ale interpretului aflat la pupitrul cu patru claviaturi si pedalier pe unul din peretii bisericii. Biletele de intrare la toate concertele vor costa 5 lei si se pun in vanzare in seara concertului la intrarea in biserica.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.