Concert Zoddiac in noiembrie la Medias

Pagina de myspace a trupei Zoddiac anunta un concert in luna viitoare la Medias. „Deocamdata va anuntam ca repetitiile merg struna si incet finalizam si setlistul pentru concertul in formula noua. Evenimentul o sa fie in prima saptamana din noiembrie iar curand veti afla data si locatia”. Pagina trupei are un nou look si au fost postate cateva fotografii realizate in sala de repetitie.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Un comentariu


  1. Servus Mircea, am o mica mentiune de facut: link-ul aferent trupei Zoddiac nu trimite direct catre pagina lor de MySpace ci catre home-ul site-ului in cauza si te forteaza la un search daca vrei realmente sa vezi fotografiile mentionate.
    P.s. cine a fost fotograful?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.