Concert Remember Ioan Gyuri Pascu

Sambata, 24 octombrie a.c., de la ora 19:00 sunteţi  invitaţi la un Concert Remember Ioan Gyuri Pascu, care are loc la Filarmonica de Stat din Sibiu.
Ioan Gyuri Pascu, a fost o personalitate cu valențe multiple în domeniul cultural, de la actor în piese de teatru și filme, la poezie și cântece, până la aparițiile în cadrul Grupului Divertis. Prietenii lui și colegii lui de scenă timp de 24 de ani, muzicienii Vlady Cnejevici și Teo Boar, au lansat proiectul cultural “Remember Ioan Gyuri Pascu” căruia i s-au alăturat actorul Dorin Andone și Adrian Vascu.
Proiectul vizează readucerea în memoria publicului a textelor și cântecelor de mare profunzime ale lui Gyuri Pascu.
Într-un spectacol de cca 75 minute de muzică și poezie, intitulat „La jumătatea vieții” vor fi prezentate/reinterpretate cântece compuse de Ioan Gyuri Pascu, cum ar fi: Viața mea este visul, Mi-am luat o pauză, Din vina instalatorului, La jumătatea vieții, Ține tu luna, Te voi aștepta, Alerg printre stele, Ce liberi am fi etc.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.