Concert pentru rege si Albert

Mediasul a fost aseara loc de intalnire pentru iubitorii muzicii folk din tara. Nu a fost un festival anume ci doar o concert de ziua Majestatii Sale, Regele Mihai. Am avut placerea sa vad spectatori din Sibiu si Brasov, care au venit special la Medias pentru a se bucura impreuna de muzica si poezie.  Pe scena de la Prohibition Pub au urcat Marian Ioia, Feri Teglas, Lea Musca, Bogdan Suciu, Daniel Cristea, Virgil Suciu din Medias, sibianca Cristina Baca si Mihai Tudoran din Brasov.


Pe tot parcursul serii cei prezenti au fost alaturi si de micutul Albert din Atel care are nevoie urgent de sprijin material, suma stransa aseara a fost de peste 600 de lei.Timp de peste 4 ore s-au cantat piese proprii si cover-uri din repertoriul autohton si international. Cu ocazia concertului de ieri Cristina si-a facut incalzirea pentru recitalul din decembrie. Mi-a placut recitalului lui Virgil,  am descoperit cateva piese interesante pe care sper sa le cante cat de curand si la radio precum si prestatia brasoveanului Mihai, care spre finalul serii a jonglat cu publicul cu ajutorul unor piese semnate de Sting si Eric Clapton interpretate intr-o maniera proprie. Mihai a participat anul trecut la Festivalul Medias Cetate Seculara unde a castigat si un premiu. Sper sa revina si in acest an.  Ii multumesc lui Marian pentru poze.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

2 comentarii


  1. foarte frumos….mi-au placut si versurile D-lui Popa !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.