Concert online cu Andra

Evenimentul de lansare al celui de-al 11-lea album semnat Andra va avea loc azi, la Hard Rock Cafe cu începere de la ora 20:00, cand Andra împreună cu 5 instrumentişti şi 2 backing vocals vor susţine un spectacol 100% live pentru toţi fanii ce asteptau un nou material discografic al artistei. Pentru toţi cei care iubesc muzica Andrei, vor să asculte live noul său album “Iubeşte-mă astazi, iubeşte-mă mâine”, dar nu pot fi prezenţi la concertul de lansare al acestuia, MTV, partenerul media al noului album, va transmite în direct pe www.mtv.ro începand cu ora 20:00.

Noul album contine 10 piese şi un bonus track surpriza, un cover de excepţie al piesei “Tragedy” a lui Mark Anthony. Alături de piese precum “Empty soul”, “Pe aripi de iubire”, “Bye, bye baby” sau “Colt de suflet” pe care o cântă împreună cu Adi Korect, pe album este inclus şi “Femeia”, primul single promovat de pe acesta. Videoclipul a fost postat pe site-ul Radio Ring iar în aprilie artista a cântat la Mediaş ocazie cu care a susţinut şi o conferinţă de presă.

Comment | Copy This

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.