Concert Maria Cojocaru – From Pop to Jazz

Azi este ultima zi din cadrul Sibiu Jazz Competition. Evenimentul se desfăşoară în curtea Palatului Brukenthal, iar în aceasta seară după Gala de premiere organizatorii ne-au pregătit un recital Maria Cojocaru, intitulat From Pop to Jazz.

Maria a cântat aseară şi în cadrul Concertului Manifest împreună cu cei 300 de chitarişti prezenţi la Sibiu Guitar Meeting 2020. Concertul din acestă seară începe la ora 20:30. Intrarea se face cu rezervare. Evenimentul va putea fi urmărit live și pe pagina de facebook Sibiu Jazz Festival.

Sibiu Jazz Competition este cel mai important concurs de jazz și muzică improvizată din România, încă din 1979. Importanța sa este dată de cultivarea unei comunități de jazz și a tinerelor vlăstare care s-au remarcat în acest gen muzical, deschizând calea unui segment educat în spirit de jazz cu o pasiune profundă pentru muzică.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.