Concert de orga Alina Rotaru la Medias

Seria concertelor de vara de la Biserica Evanghelica Sf. Margareta continua azi cu un recital Alina Rotaru. Evenimentul va avea loc de la orele 19:00 cu intrare libera. Alina locuieste momentan in Bremen, Germania si revine cu placere sa cante la renumita orga din biserica medieseana.

Cel mai nou material audio semnat de Alina Rotaru se numeste “Froberger – Suites & Toccatas”si a fost lansat in data de 25 mai la Bremen. Mai multe detalii despre cariera artistei poti afla se pe blogul ei, unde ai postate si inregistrari audio – video.

Alina Rotaru a studiat pianul la Conservatorul de Muzica din orasul sau natal Bucuresti. Dupa ce sa mutat în Germania in anul 1999, ea a studiat clavecin cu Siegbert Rampe si Kostujak Wolfgang in Duisburg, Lohff Carsten si Bratschke Detlef in Bremen si Bob van Asperen in Amsterdam. Artista este castigatoare a 6th Biagio Marini Early Music Competition si preda si masterclass in Europa si alte tari.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.