Concert caritabil pentru Animal Life

Prietenii de la Animal Life devin din ce in ce mai inventivi pentru a-si finanta activitatile. Daca pana acum au alergat maratonul, au pozat pentru calendare si au vandut de toate, in 11 noiembrie a.c., la Imperium se va canta rock tot pentru a ajuta animalele! Ela Brai, Wildchild, Changeover si Fara Filtru sunt trupele care vor sustine concertul Animals Rock aflat la a doua editie!


Unii dintre artisti sunt si voluntari Animal Life, iar fondurile obtinute vor fi folosite pentru divizia de pisici a organizatiei, care ajuta anual cu tratamente, castrari si adoptii cca 600 pisici pe an!
Asadar, pentru rock si fapte bune haideti sambata la ora 20:00 la Imperium Live Sibiu! Pretul biletului livrat in contul Animal Life este de 15 lei / persoana.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.