Concert Arpeggione la Medias

Saptamana viitoare mediesenii iubitori de muzica simfonica vor avea parte de un spectacol la Sala Traube. Evenimentul deosebit va fi sustinut de cvartetul bucurestean “Arpeggione” joi, 26.09.2013, incepand cu ora 18.00. Infiintat in anul 2001, cvartetul este format din patru tinere absolvente ale Universitatii de Muzica,  care ofera o noua infatisare moderna, conceptului clasic de cvartet de coarde.

concert Arpeggione

Grupul se distinge prin abordarea unui repertoriu foarte vast si si divers, de la muzica clasica, muzica ambientala, de divertisment, valsuri, tangouri, muzica de film, Ever-Greens, Pop-Rock, folclor stilizat românesc si international, la muzica jazz sau cafe-concert. Concertul este organizat de Consiliul Local prin Directia municipala pentru Cultura Medias .Intrarea la concert este libera!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.